Ons team

Ons team

In het huidige zorglandschap is behoefte aan professionals die in staat zijn zorgvraagstukken vanuit een medische achtergrond te benaderen.

Anne Schuppers

MD, zorgconsultant

Heeft na haar studie geneeskunde bij de interne gewerkt. Ze is geïnteresseerd in de organisatie van zorg en werkt aan diverse projecten bij KINASE

Lidy Kuster

MSc, leidend consultant

Is opgeleid tot technisch geneeskundige. Ze gebruikt haar expertise van abstracte zaken (medische beeldvorming, ICT en wet- en regelgeving) om de zorg voor patiënten beter te maken.

Ruben Buitenhuis

MSc, operationeel directeur

Heeft na zijn master Health Economics gewerkt voor een groot adviesbureau als zorgconsultant. Hij heeft een sterke band met de zorg en vormt een “linking pin” tussen consultants en medici.

Wessel Fuijkschot

MD, PhD, mede-oprichter en algemeen directeur

Na zijn promotie-onderzoek gestart als internist in opleiding. Hij is geboeid door organisatie van zorg.

Sharona van Es

Leider mens en ontwikkeling

Met haar achtergrond in de verpleging en managementervaring in de consultancy, heeft zij een grote passie voor mens en ontwikkeling.

Bas Vreugdenhil

MD, MSc, manager Young KINASE

Studeerde naast zijn studie geneeskunde ook zorgmanagement. Onderzoekt bij KINASE de markt en bouwt contacten op.

Steven Hendriks

MD, PhD, zorgconsultant

Heeft na geneeskunde en zijn promotie-onderzoek gewerkt in de huisartsenpraktijk en het verpleeghuis. Hij richt zich nu met veel plezier op procesoptimalisatie in de zorg.

Lotte Wakkie

MD, zorgconsultant

Heeft ervaring in de revalidatiegeneeskunde en interesse in programmeren en optimaliseren.

Martijn Kool

MD, PhD, zorgconsultant

Na een PhD en klinische ervaring op de SEH zet Martijn zich met veel plezier in om het zorgproces efficiënter te maken

Karin Blankestijn

MD, zorgconsultant

Heeft als arts bij de interne, oogheelkunde en reumatologie gewerkt. Daarna heeft ze haar enthousiasme voor de organisatorische kant van zorg vorm gegeven door haar werk als consultant

Daan Vermeulen

MD, zorgconsultant

Tijdens zijn werk als ANIOS merkte hij dat de vertaalslag vanuit de ICT naar de zorg matig ging. Daan wil hier graag een positieve bijdrage aan geven door kennis van beide kanten.

Iris Jongerius

MD, Zorgconsultant

Neemt haar werkervaring als AIOS anesthesiologie mee in de consultancy om sluimerende werkprocessen wakker te schudden.

Ruud van Uden

MSc, manager zorgcontrol & trainer procesoptimalisatie KINASE

Vanuit zijn ruime ervaring als zorgconsultant op het gebied van procesoptimalisatie, vindt hij het geweldig om de KINASE consultants te trainen.

Stan Geurts

MD, Zorgconsultant

Heeft ervaring in de kliniek en als adviseur. Hij merkte dat veel kansen bleven liggen op het gebied van ICT en werkprocessen. Die kansen grijpt hij nu met beide handen aan als zorgconsultant.

Laad meer

Tijdelijk project doen?

Voelt de stap naar full-time consultancy wat groot, omdat je nog studeert of omdat je misschien ook nog wel wil dokteren? We zijn voortdurend op zoek naar bevlogen mensen voor kortdurende, vaak parttime opdrachten. Misschien is Young KINASE wel iets voor jou?

Meer over Young KINASE